mr. R.R. (Ramon) Surquin

rsurquin [at] vanasadvocaten [dot] nl   085-7828200

R.R. (Ramon) Surquin

“Aan een praktische en doordachte oplossing ligt een grondige analyse van het probleem ten grondslag”

Ramon Surquin studeerde Nederlands recht in Utrecht en Nijmegen. Tijdens zijn studie heeft Ramon zich met name gericht op het civiele recht en meer specifiek op het arbeidsrecht.

Op dit moment voert Ramon binnen Van As Advocaten een algemene civiele advies- en procespraktijk, met de nadruk op het arbeidsrecht, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Ramon als docent verbonden aan de Hogeschool Utrecht, waar hij colleges op het gebied van arbeidsrecht verzorgt.

Ramon is direct, zakelijk en heeft een hands-on-mentaliteit. Als betrokken en gedreven advocaat stelt hij het belang van zijn cliënt voorop en richt hij zich op het maximaal haalbare. Dat resultaat kan soms worden bereikt door een praktische regeling. Echter, niet iedere zaak leent zich daarvoor. Bij Ramon kun je dan ook uitstekend terecht indien een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is. In alle gevallen wordt de route richting het beste resultaat altijd uitgestippeld in overleg met zijn cliënt.

Expertise

Opleidingen

  • Bachelor HBO-Rechten (Hogeschool Utrecht, cum laude);
  • Master Nederlands recht, richting burgerlijk recht (Radboud Universiteit, cum laude).

Nevenfuncties/lidmaatschappen

  • Docent recht, Hogeschool Utrecht

Publicaties website