mr. Y.M. (Yvonne) van der Meulen

085-7828200

mr. Y.M. (Yvonne) van der Meulen

“Enkel met het hart kan men goed zien.”

Yvonne van der Meulen heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vanaf 1997 is zij werkzaam in de rechtshulpverlening, waarbij zij ruim 25 jaar werkzaam is geweest bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN), een van de grootste brancheverenigingen van Nederland. Zodoende heeft zij een brede juridische kennis en ruime ervaring opgedaan in het bijstaan van cliënten in het MKB. In 2022 heeft zij de overstap gemaakt naar ons kantoor.

Yvonne is een betrokken, pragmatische allround jurist met veel kennis over het bestuursrecht wat betreft o.m. vergunningen, handhavingskwesties en (geluids)overlastvraagstukken, maar op arbeidsrechtelijk of huurrechtelijk gebied kan ze ook goed uit de voeten. In haar aanpak kijkt zij samen met haar client naar wat nu werkelijk het probleem is en hoe dat kan worden opgelost, om vervolgens in goed overleg met haar client samen de route naar het beoogde resultaat te bepalen, en te bewandelen.

Naast haar juridische werk is Yvonne ook MfN-gecertificeerd (arbeids)mediator, waar zij voor partijen een veilige en open omgeving creëert, hun ondersteunt bij het bespreekbaar maken van hun zorgen en belangen, én het onderzoeken van mogelijke oplossingen die voor elk van de partijen werkbaar is. Ook daar geldt dat uiteindelijk het resultaat toekomstbestendig moet zijn, zodat partijen weer verder kunnen.

Expertise

Opleidingen

  • Nederlands Recht, richting Privaatrecht (Universiteit Utrecht)
  • Opleiding tot mediator
  • Specialisatie Arbeidsmediation