mr. M.A. (Maral) van Brandwijk

mbrandwijk [at] vanasadvocaten [dot] nl   085-7828200

mr. M.A. (Maral) van Brandwijk

“Het beschermen van uw merk is mijn werk”

Maral van Brandwijk is advocaat sinds 2008. Na haar rechtenstudie in haar geboortestad Amsterdam, is zij als advocaat begonnen bij Van Iersel Luchtman Advocaten in Brabant. Begin 2019 is zij gestart bij Van As Advocaten.

Maral adviseert en procedeert graag. Binnen het ondernemingsrecht in het algemeen en het intellectueel eigendom in het bijzonder. Als dochter van een professioneel fotograaf heeft zij er bewust voor gekozen om zelf geen creaties te maken, maar juist de creaties van anderen te helpen beschermen. U kunt altijd bij haar terecht voor kwesties op het gebied van bescherming of inbreuk van domeinnamen, foto’s, handelsnamen, merken, ontwerpen, producten, teksten, etc. Daarnaast is Maral actief binnen het franchiserecht en staat zij diverse franchisegevers en franchisenemers bij.

Maral is een gepassioneerd advocate die altijd paraat staat voor haar cliënten. Ze streeft altijd naar het maximale resultaat. Dat doet ze door niet alleen met een vakkundige blik, maar ook met een creatieve blik naar iedere zaak te kijken.

Opleidingen

  • Nederlands recht, intellectueel eigendom (Universiteit Amsterdam)

Expertise

Nevenfuncties/lidmaatschappen

  • Beneluxvereniging Merken- en Modellenrecht
  • Vereniging voor Auteursrecht (VvA)
  • Vereniging voor Reclamerecht (VvRR)
  • Lid 1184 ‘s-Hertogenbosch

Publicaties/media

Advocatenblad, Artikel Richtlijn Auteursrecht, 8 mei 2019
Entertainment Business, Profiel, 25 juni 2019

Publicaties website