Werken bij

De keuze om te werken binnen de advocatuur, is een keuze om te werken in een dynamische wereld. Juist in zo’n wereld is het van belang om een goede thuishaven te hebben. Van As Advocaten biedt zo’n veilige haven. 

Bij Van As Advocaten strijdt een team van zo’n 35 professionals om het optimale resultaat voor hun cliënten te bereiken. Dit doen ze niet alleen, maar met elkaar, ondersteund door de faciliteiten die door het kantoor worden geboden, zoals onder andere een digitale juridische bibliotheek. We voeren allen een eigen praktijk, maar werken samen binnen onze diverse secties. Op deze wijze houden we opgedane kennis en ervaringen niet alleen voor ons zelf, maar dragen we deze ook over aan onze collega’s. Samen staan we sterk!

Naast de dynamische juridische praktijk is er binnen Van As Advocaten een meer dan gemiddelde aandacht voor het persoonlijke. We kennen een open organisatie met een platte structuur. De onderlinge verhoudingen laten zich het beste kenmerken als betrokken. Collega’s kennen elkaar en helpen elkaar daar waar nodig. Door het jaar heen worden er diverse gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Spreekt het voorgaande je aan en heb je de juiste capaciteiten, ambities en inzet, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Vanwege de groei van onze praktijk zijn wij vrijwel altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:


Advocaat of jurist bestuursrecht junior (junior of senior)

Vanwege uitbreiding van ons kantoor, zijn wij op zoek naar een ervaren advocaat of jurist bestuursrecht. Indien je beschikt over een (gedeeltelijke) eigen praktijk, zijn naast ook loondienstverband ook andere samenwerkingsvormen bespreekbaar.

Wij bieden:

  • een prettige nuchtere en resultaatgerichte werksfeer
  • een leerzame, dynamische en uitdagende werkomgeving
  • aantrekkelijke voorwaarden

De kandidaat die wij zoeken heeft:

  • minimaal 1 jaar werkervaring in het bestuursrecht
  • kwaliteiten als teamplayer en een commerciële instelling

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature?
Stuur dan je c.v. met foto en motivatie naar steven [at] a2legal [dot] nl

Het recruitment van Van As Advocaten wordt verzorgd door A2 Legal.

Klik hier voor alle juridische vacatures van A2 Legal