mr. J.J.M.I. (Jan) Kamsteeg

jkamsteeg [at] vanasadvocaten [dot] nl   085-7828200

mr. J.J.M.I. (Jan) Kamsteeg

“Altijd persoonlijk en resultaatsgericht.”

Jan volgde de Bachelor Nederlands recht te Utrecht. Daarna heeft hij aan de Universiteit van Tilburg een master Rechtsgeleerdheid met een accent op het arbeidsrecht afgerond. Na zijn studie heeft hij ervaring op gedaan bij een middelgroot juridisch advieskantoor, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur.

Sinds januari 2021 is Jan verbonden aan Van As Advocaten. Jan is analytisch sterk, schakelt snel, is gedreven en ambitieus. Hij is nieuwsgierig, oprecht betrokken bij de zaak en gaat voor het beste resultaat voor zijn cliënten. Geschillen lost hij soms in onderling overleg op ter voorkoming van een gerechtelijke procedure. Echter, is er geen oplossing voorhanden, dan procedeert Jan met enorme toewijding en vasthoudendheid. Jan is pas tevreden als zijn cliënten dat ook zijn.

Jan is gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht. Werkgevers en werknemers kunnen bij hem terecht voor allerlei soorten kwesties. Of het nu gaat om reorganisaties, individueel ontslag of de aanpak bij een arbeidsongeschiktheid, in alle facetten is hij thuis en denkt hij graag met u mee. Daarnaast heeft hij een brede kennis van het insolventierecht en ondernemingsrecht. In dat kader ondersteunt Jan ook de curatoren binnen ons kantoor bij de afhandeling van de door de rechtbank aan hen toegewezen faillissementen. 

Expertise

Opleidingen

  • Nederlands recht (Universiteit Utrecht en Tilburg)