Serviceportal

Via ons serviceportal heeft u toegang tot verschillende aanvullende services:

Gratis spreekuur

Wij houden diverse gratis spreekuren op afspraak. U dient zich aan te melden en ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Faillissementen

Binnen Van As Advocaten werken meerdere advocaten die regelmatig door de rechtbank worden benoemd als curator in een faillissement. Onder faillissementen staat informatie voor iedereen die bij een van deze faillissementen betrokken is. Tevens kunt u onderaan deze pagina vorderingen indienen, vragen stellen en faillissementsverslagen opvragen.

Bel mij service

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw gegevens achter en wij bellen u.

Kinderalimentatiecheck

Recent heeft de Hoge Raad een wijziging aangebracht in de berekening van de hoogte van kinderalimentatie. Naast deze wijziging, zijn er de afgelopen jaren meerdere kleine en grote veranderingen geweest, waardoor kinderalimentatie hoger of juist lager voor u kan uitpakken.

Heeft u door de wijzigingen recht om meer kinderalimentatie te ontvangen of minder kinderalimentatie te betalen? Voor slechts € 250,- inclusief btw maken wij voor u een berekening welke wij direct met u bespreken, zodat u exact weet wat uw rechten of verplichtingen zijn. 

Wilt u gebruik maken van onze actie? Mail dan uw gegevens naar check@vanasadvocaten.nl of vul Kinderalimentatiecheck formulier in.