Aanbieding: Kinderalimentatiecheck slechts € 250,- inclusief!

Recent heeft de Hoge Raad een wijziging aangebracht in de berekening van de hoogte van kinderalimentatie. Klik hier voor ons nieuwsbericht over dit onderwerp. Naast deze wijziging, zijn er de afgelopen jaren meerdere kleine en grote veranderingen geweest, waardoor kinderalimentatie hoger of juist lager voor u kan uitpakken.

Heeft u door de wijzigingen recht om meer kinderalimentatie te ontvangen of minder kinderalimentatie te betalen? Voor slechts € 250,- inclusief btw maken wij voor u een berekening welke wij direct met u bespreken, zodat u exact weet wat uw rechten of verplichtingen zijn. In sommige gevallen, heeft een wijziging van de kinderalimentatie ook effect op de hoogte van de partneralimentatie. Wanneer u partneralimentatie betaalt of ontvangt, kunnen wij voor € 50,- inclusief btw extra ook dit voor u berekenen. Afhankelijk van de uitkomst kunnen vervolgens direct stappen worden gezet om uw alimentatie te laten aanpassen.

Wilt u gebruik maken van onze actie? Mail dan uw gegevens naar check@vanasadvocaten.nl of vul onderstaand formulier in. Een van onze gespecialiseerde familierechtadvocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.