VAN AS ADVOCATEN vs. CORONAVIRUS

Zojuist is bekend geworden dat de rechtbanken vanaf dinsdag 17 maart tot 6 april 2020 hun deuren sluiten, behalve voor zeer urgente zaken. De sluiting ziet op zittingen, de schriftelijke procesrondes en vonnissen gaan vooralsnog zoveel mogelijk door. Indien u de komende weken een zitting heeft staan, zal uw advocaat daar contact over met u opnemen. Heeft u een lopende of nieuwe urgente zaak, neem dan direct telefonisch contact op met uw advocaat om de planning hiervan door te nemen.  

Van As Advocaten blijft gewoon geopend en is via de telefoon, e-mail en website bereikbaar.

Omdat er collega’s thuiswerken, kan het wel voorkomen dat u telefonisch vaker te maken krijgt met een terugbelnotitie, in plaats van direct te worden doorverbonden. Ook kan u worden gevraagd een bespreking te verzetten of telefonisch te laten plaatsvinden. Binnen kantoor hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en schudden wij bijvoorbeeld tijdelijk geen handen.

Heeft u vragen over uw dossier, neem dan contact op met uw advocaat. 

Heeft u zakelijke juridische vragen over het Coronavirus, neem dan contact op met onze speciale Legaldesk Coronavirus via 085-7828200 of coronadesk@vanasadvocaten.nl, zij zijn u graag van dienst.