Van As Advocaten bestaat in 2011 al weer 35 jaar!

Eind 1975 werd mr. P.C. (Pieter) van As beëdigd als advocaat. Het jaar daarop startte hij het eerste advocatenkantoor in Nieuwegein. Thans, 35 jaar later, is dit eenmanskantoor uitgegroeid tot de Van As Advocaten Groep, het grootste advocatenkantoor in de zuid/west flank van de provincie Utrecht met zo’n 35 medewerkers.

Daar waar veel advocaten(kantoren) behoudend waren en zijn gebleven, heeft Piet van As al snel gekozen voor een moderne, meer bedrijfsgerichte aanpak. Van As Advocaten is daarom geen ouderwetse advocatenmaatschap, maar een modern bedrijf dat betaalbare diensten op het gebied van de advocatuur levert. Dit bedrijf wordt ook niet geleid door een groep oude advocaten, maar door een professionele vooruitstrevende directie onder leiding van mr. R.P.E. (René) Halfens. Hierdoor kunnen wij niet alleen veel effectiever handelen, maar ook veel goedkoper werken dan de meeste van onze collega’s. 

Kenmerkend voor de Van As Advocaten Groep is het leveren van kwalitatief goede, maar toch betaalbare advocatuur. Hierbij onderscheiden wij ons bovendien door onze service gerichte aanpak: Bij ons bent u zowel klant als cliënt. Als klant bent u onze koning en zullen wij er werkelijk alles aan doen om u tevreden te stellen. Als cliënt wilt u van ons het beste juridische advies, ook als we het een keer niet met u eens zijn.

De Van As Advocaten Groep wordt sinds 2010 gevormd door Van As Advocaten en Benistant Advocaten, beiden gevestigd aan de Newtonbaan 16 te Nieuwegein. Daar waar Van As Advocaten zich onderscheidt door haar betaalbare specialisten, wordt Benistant Advocaten gekenmerkt als de specialist voor uw debiteurenbeheer. U kunt onder meer bij ons terecht voor: Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Familierecht, Huurrecht, Incasso, Insolventierecht, Mediarecht, Ondernemingsrecht, Sportrecht en Strafrecht, oftewel al uw juridische zaken.  

Wij begroeten u in ons jubileumjaar graag als onze (nieuwe) cliënt/klant en nodigen u hierbij vast uit voor onze jubileumborrel later dit jaar. 

Namens Van As Advocaten Groep, 

Pieter van As & René Halfens