Alles wat je moet weten over Scheiden

Exit, alles wat je moet weten over scheiden, is het nieuwe boek van Annemarie van Gaal (1962) bekend van haar boeken en columns op financieel gebied en van tv-programma’s als een dubbeltje op zijn kant. Van As Advocaten heeft tijdens het schrijven het boek juridisch meegelezen.  
 
Een op de drie huwelijken in Nederland eindigt in een scheiding. Maar niemand weet precies hoe je dat doet, scheiden. Welke stappen moet je zetten? Hoe beslis je wat je gaat doen: probeer je mediation of neem je meteen een advocaat? Wat als je partner niet wil meewerken? Wat betekent het voor de kinderen? Hoe bereken je de kinderalimentatie? Moet je het huis verkopen? Hoe zit het met de erfenis, het pensioen en alle andere zaken die later nog op je pad kunnen komen? Het boek behandelt al deze vragen op een zeer informatieve en praktische wijze.
 

Het boek is zeer aan te raden als u te maken heeft met een scheiding, maar ook als u op het punt staat om te trouwen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Het boek kost € 16,95 en is vanaf nu verkrijgbaar bij alle betere boekhandels en via het internet.

ambitie