Cursus actualiteiten alimentatie- en huwelijksvermogensrecht

Donderdagmiddag 22 november a.s. van 13.00 uur tot 17.30 uur 
4 MfN-punten voor € 299,- 
Centraal gelegen in Nieuwegein (naast Utrecht) met voldoende parkeergelegenheid voor de deur 

Voor u het weet is het alweer het einde van het jaar en moeten de punten binnen zijn.

Mr. Martine Gruiters geeft op 22 november a.s. een praktische actualiteiten cursus waarin recente ontwikkelingen op het gebied van alimentatie en huwelijksvermogensrecht de revue passeren. Denk daarbij aan interessante uitspraken en de ins- en outs van het nieuwe huwelijksvermogensrecht. Martine is ruim 10 jaar advocaat en mediator op het gebied van personen- en familierecht. Zij heeft én kennis van het juridisch kader en zij beschikt over praktische tips uit haar mediationpraktijk. Naast haar werk als advocaat doceert Martine meerder keren per jaar.

Schrijf u nu in! Enthousiaste anderen gingen u voor en waardeerden de cursus met gemiddeld een 8.6!

MFN mediator: “Wij hebben in het voorjaar met ongeveer 10 ervaren scheidingsmediators deelgenomen aan de cursus “actualiteiten alimentatie- en huwelijksvermogensrecht”.
De cursus was heel goed doordacht en voorbereid. De cursus behandelt de meest recente arresten en ontwikkelingen uitvoerig zodat wij weer helemaal bij de les zijn. Omdat we al de nodige kennis en praktijkervaring hebben, ontstond een levendige discussie. Deze werd goed geleid. Bovendien was heel goed voorzien in iets te eten en te drinken.”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.