mr. S. (Selma) Özcan

Advocaat

sozcan [at] vanasadvocaten [dot] nl   085-7828200

S. (Selma) Özkan

 “Work hard in silence, let succes be your noise”

Selma heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is afgestudeerd in de Master Burgerlijk Recht met een focus op het Arbeids- en sociaalrecht.
Om haar vakgebied vanuit een ander perspectief te bekijken en haar Engels beter te ontwikkelen heeft ze tijdens haar master als exchange student vakken gevolgd aan de Bilkent University.  
Om zichzelf ook in de praktijk te kunnen ontwikkelen heeft ze naast haar studie altijd gewerkt. Zo heeft ze ruime ervaring opgedaan bij o.a. het Juridisch Loket, UWV en een advocatenkantoor alvorens zij werd beëdigd tot advocaat . Door haar studie-, stage en werkervaring heeft Selma een brede kennis van het civiel recht, waarbij het gaat om geschillen tussen burgers onderling, organisaties onderling en tussen burgers en organisaties.  

Selma is juridisch sterk maar ook pragmatisch ingesteld. Juridisch ingewikkelde vraagstukken uitpluizen en adviseren in heldere taal is een vaardigheid die zij uitstekend beheerstZo weet je als cliënt ook precies waar het over gaat. Zonder de belangen van haar cliënten uit het oog te verliezen, komt zij dan ook snel tot de kern van een zaak. Zij heeft belangstelling voor de mens, is zorgvuldig en toegankelijk. Haar werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, maar zij is scherp en zakelijk op de inhoud zonder de realiteit uit het oog te verliezen. 

Selma behandelt zowel betalende zaken, als zaken op basis van een toevoeging.

Expertise

Opleidingen en nevenwerkzaamheden

  • Hogeschool van Utrecht
  • Radboud Universiteit
  • Bilkent University