mr. G.M. (Maaike) Goes

Advocaat & mediator

mgoes [at] vanasadvocaten [dot] nl   085-7828200

G.M. (Maaike) Goes

Maaike Goes studeerde Nederlands strafrecht en bestuursrecht aan de Universiteit van Utrecht. In 2008 behaalde zij voor beide studies een masterdiploma. Maaike is in 2009 als advocaat beëdigd en vervolgens werkzaam geweest bij een gerenommeerd Utrechts advocatenkantoor. In 2012 heeft Maaike zich als advocaat gevestigd in Amersfoort waar zij als partner verbonden was aan Labee Advocaten (later ‘Keistad Advocaten’). Sinds 1 september 2017 oefent zij haar praktijk uit bij Van As Advocaten, vestiging Vianen.

Na een aanvankelijk brede oriëntatie in uiteenlopende rechtsgebieden heeft Maaike zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Maaike heeft in dat kader de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht (vFAS) gevolgd en deze cum laude afgerond. Maaike blinkt uit in het vinden van de beste manier om persoonlijke en soms emotionele familierechtelijke situaties te doorgronden en zakelijk op te lossen. Maaike staat zowel particulieren als ondernemers bij. Het ondernemerschap is Maaike zelf ook niet onbekend waardoor zij veel kennis heeft van financiële en fiscale vraagstukken. Zij is daarnaast gespecialiseerd in complexe alimentatiekwesties en heeft veel ervaring met de financiële afwikkeling van (echt)scheidingen (verdeling huwelijksgemeenschap en afwikkeling huwelijkse voorwaarden). Ook inzake gezags- en omgangskwesties vindt u in haar een deskundig advocaat. Wilt u graag samen het geschil oplossen? Als gespecialiseerd mediator begeleidt Maaike partijen bij het maken van afspraken en het oplossen van problemen.

Naast haar familierechtpraktijk voert Maaike een algemene civielrechtelijke (proces)praktijk met de nadruk op het verbintenissen- en ondernemingsrecht.

Zoekt u een betrokken, bevlogen en deskundig advocaat, dan bent u bij Maaike aan het juiste adres. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Maaike, dan kunt u contact met haar opnemen.

Expertise

Opleidingen

  • Nederlands recht: staats- en bestuursrecht en strafrecht (Universiteit Utrecht)
  • vFAS Juridische Opleiding Familierecht
  • vFAS Juridische Specialisatieopleiding Familierecht (cum laude)
  • vFAS mediationopleiding

Lidmaatschappen

  • Lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)

Publicaties website