U bent van harte welkom tijdens de ‘Dag van de Scheiding’ op vrijdag 8 september

Op vrijdag 8 september a.s. heten wij u tussen 10 en 13 uur van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met onze scheidingsadvocaten en mediators en kosteloos meer informatie te krijgen over scheiden. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Natuurlijk kunt u ons op de dag van de scheiding ook telefonisch of (volledig anoniem) via de chatmogelijkheid op onze website bereiken. 

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland zo’n 35.000 stellen uit elkaar. Uit onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS en ook onze advocaten is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Advocaten die zijn aangesloten bij de vFAS onderscheiden zich door hun kennis, kwaliteit en specialisatie en beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. Binnen ons kantoor zijn 6 advocaat/mediators aangesloten bij de vFAS.