Hakort Incasso wordt Van As Advocaten!

Per 1 september 2017 wordt Hakort & Partners Incasso te Nieuwegein onderdeel van de incassoafdeling van Van As Advocaten met vestigingen in Nieuwegein, Vianen, Den Bosch en Uden. Doordat Van As Advocaten de relaties van Hakort zal blijven bedienen tegen exact dezelfde voorwaarden als Hakort, verandert er voor de relaties van Hakort helemaal niets. Hun debiteuren zullen het daarentegen wel direct merken. Zij zullen niet langer worden ‘aangepakt’ door een incassobureau, maar door een landelijk opererend full-service advocatenkantoor met een eigen professionele incassoafdeling. Voor alle internationale incasso’s blijft Van As Advocaten samenwerken met Hakort International.

Jan Hazes, directeur Hakort & Partners: “Door de juridische expertise van Van As Advocaten kunnen wij onze relaties nog beter bedienen. Met hun incasso’s, maar indien gewenst nu ook met overige juridische dienstverlening.”  

Edith Kemkes, incassomedewerkster: “Door de overname verdubbelen wij in omvang, hierdoor kunnen wij onze relaties nog sneller en beter van dienst zijn.”

René Halfens, directeur Van As Advocaten: “Net als Hakort staat Van As Advocaten bekend om haar kwalitatief goede, maar toch betaalbare juridische dienstverlening.”