EMR Advocaten = Van As Advocaten

Per 1 november 2019 heeft EMR Advocaten zich aangesloten bij de Van As Advocaten Groep en gaat zij vanuit Nieuwegein verder onder de naam Van As Advocaten.

Om haar cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn, was EMR Advocaten al enige tijd op zoek naar mogelijkheden om haar arbeidsrecht- en ondernemingsrechtsecties uit te breiden, haar rechtsgebieden te verbreden en haar omvang te vergoten. De aansluiting bij Van As Advocaten zorgt ervoor dat deze ambities in één stap waar worden gemaakt. Doordat de kernwaarden en werkwijze van beide kantoren perfect op elkaar aansluiten, kan EMR Advocaten onder de naam Van As Advocaten haar cliënten blijven bedienen op de wijze zoals ze gewend zijn praktisch, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar.

Met de komst van EMR Advocaten, beschikt Van As Advocaten over een team van 30 advocaten en juristen, waaronder 6 arbeidsrechtspecialisten, 2 arbeidsrechtmediators en 5 ondernemingsrechtspecialisten. Naast arbeidsrecht en ondernemingsrecht, werken er bij Van As Advocaten ook specialisten op het gebied van o.a.  faillissementsrecht, intellectueel eigendom en familierecht. Daarnaast beschikt Van As Advocaten over een eigen gespecialiseerde incassoafdeling voor zowel Nederlandse als internationale incasso’s.

Doordat Van As Advocaten vestigingen heeft in Nieuwegein, Den Bosch en Uden en is aangesloten bij het bekende internationale advocatennetwerk MSI Global Alliance, kan zij u niet alleen in heel Nederland, maar ook in vrijwel alle andere landen van de wereld juridische ontzorgen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u hierover contact opnemen met Ferdinand Keulen of René Halfens, zij zijn u graag van dienst.

Van As Advocaten is een in 1976 opgericht middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in Nieuwegein, Den Bosch en Uden, dat onder het motto ‘bereikbaar, betrouwbaar & betaalbaar’, op een klantvriendelijke en praktische wijze, kwalitatief hoogwaardige en toch betaalbare juridische diensten levert.